Loading...

Team Sjöberg

VÅRAT KREATIVA TEAM & FÖRETAGET SJÖBERGS
Home / Team Sjöberg

Sjöbergs Frisörer är ett familjeägt företag som idag ägs av Robert Sjöberg, tredje generation i släktet. Med 100 år i bagaget är Sjöbergs en av Umeås äldsta och mest etablerade salonger och det är vi självklart väldigt stolta över.

Vår salong är belägen mitt i hjärtat av Umeå universitet, inne i Universumhuset. Här erbjuder vi dig som kund god kunskap och lång erfarenhet inom hårvård och service. Välkommen in till oss för konsultation och tips om produkter!


Robert gick som lärling i 2 år och tog därefter gesällbrevet år 2000. Han är sedan år 2015 den tredje generationen i släkten Sjöberg, att driva företaget.

 

Robert
VD & Frisör

Nadja började på Dragonskolans frisörutbildnig år 2003. Har under hennes år i yrket jobbat på Sjöbergs salonger. Hon älskar mötet med människor och det härliga i att få skapa rätt frisyr till rätt personlighet.

 

Nadja
Frisör

Marie-Sophie har 18 års erfarenhet inom yrket. Hon startade sin karriär på frisörutbildningen i Vasa och tog examen år 1999. Hon älskar färg och form vilket syns då hon skapar detta på sina kunder.

 

Marie-Sophie
Frisör

Marlene började sin utbildning på dragonskolan 2010. Hon är född i Tavelsjö och har jobbat på Sjöbergs sedan 2012 med ett kort uppehåll i Stockholm. Hon gillar att hjälpa till att hitta den stil som kunden trivs med.

Marlene
Frisör