Loading...

Blog

Home

Försiktighetsåtgärder på salongen i samband med covid-19

Försiktighetsåtgärder på salongen i samband med covid-19 och dom skärpta restriktionerna i vår region. Vi arbetar med munskydd under hela behandlingen. Munskydd finns även tillgängligt för våra kunder som önskar det.

Vi har öppet!

Vi har öppet som vanligt även fast universitet har distansundervisning för sina studenter. Universumhuset är öppet och ni är varmt välkomna hit till salongen!  

Viktig information

I vårt arbete som frisör träffar vi många kunder varje dag. Vi är väldigt måna om att du som är kund ska kunna känna dig trygg att komma till oss. Vi

Nadja går på föräldraledighet

  Hej alla kära kunder! Fredag den 28/2 går jag på föräldraledighet. Självklart finns mina duktiga kollegor på plats för att hjälpa er. Må väl och på återseende! <3 /

Stockholm

I helgen åker vi till Stockholm för utbildning med Loréal Professionel. Vi ses till veckan, inspirerade och taggade på nya utmaningar. Välkomna!  

Vi är tillbaka!

Hoppas att ni har en härlig sommar. Nu är vi tillbaka på salongen och redo att fixa till sommarfrisyren. Boka gärna tid via vår internetbokning, via telefon eller besök oss

Semester

Nu går vi på semester och är tillbaka igen 29e juli. Vi ser fram emot att se er då. Trevlig sommar!

Inför sommaren

Vi kommer ha semesterstängt 1a – 26e Juli (vecka 27 – 30) Passa på att boka in din tid innan sommaren! Vi kommer tillbaka 29e Juli. Välkomna!

VOGT

Fredag den 15e Februari kommer väskmärket VOGT till oss. Grundaren och designern Christina de Mercado visar sin kollektion mellan 15.00 – 17.00 och ni har möjlighet att beställa till introduktionspriser. Välkomna!

God fortsättning!

God fortsättning på det nya året! Kanske är ni sugna på en ny färg, form eller en uppfräschning av tidigare frisyr. Oavsett är ni alltid välkomna!